Test av knekkebrød

Wasa – Delikatess sesam

Bra med innhold av kostfiber, men tynnere enn vanlige knekkebrød.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Delikatess sesam.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Delikatess sesam. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 14,5 hos Meny

285 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1550 kJ/370 kcal

Proteiner: 10 g

Karbohydrater: 61 g (hvorav sukker 2 g)

Fett: 6 g (hvorav mettede fettsyrer 1 g)

Kostfiber: 16 g

Natrium: 0,4 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (96 g*), sesamfrø (11 g*), salt, gjær. 96 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt. *i g for 100 g produkt.

Begrunnelse:

Tynt og lett knekkebrød basert på fullkorn rugmel og sesamfrø. Tynne knekkebrød og dermed et noe lavt energiinnhold per knekkebrød, gjør at et hovedmåltid basert på Wasa Delikatesse sesam muligens kan gi for lite energi for et aktivt barn i vekst. Bra med innhold av kostfiber.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag