Test av knekkebrød

Wasa – Husmann

Klassisk grovt knekkebrød, basert på rugmel. Et godt valg!

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Husmann.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Husmann. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 7,5 hos Rimi

260 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 9 g

Karbohydrater: 66 g (hvorav sukker 1,5 g)

Fett: 1,5 g (hvorav mettede fettsyrer 0,4 g)

Kostfiber: 15 g

Natrium: 0,4 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (107 g til 100 g produkt), gjær, salt. 107 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Klassisk grovt knekkebrød, basert på rugmel. Et godt valg!

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning