Test av knekkebrød
Wasa – Sport
Grovt rugknekkebrød med mye kostfiber.
Hvilken side av knekkebrødet skal opp?
Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:
* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden
* 5 av 10 legger det på den hullete siden
* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød
Priseksempel: 16,5 hos Coop
275 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1400 kJ/340 kcal
Proteiner: 9 g
Karbohydrater: 64 g (hvorav sukker 1,5 g)
Fett: 1,5 g (hvorav mettede fettsyrer 0,4 g)
Kostfiber: 16 g
Natrium: 0,5 g
Ingredienser:
Fullkornrugmel (104 g for 100 g produkt), salt, gjær. 104 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.
Begrunnelse:
Grovt rugknekkebrød med mye kostfiber.
Denne saken ble første gang publisert 03/01 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.