Test av knekkebrød

Wasa – Sport +

Skiller seg fra Sport ved at det i tillegg til fullkonrrugmel også inneholder linfrø og hvetekim.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Sport +.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Sport +. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 13,- hos Rimi

225 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 10,5 g

Karbohydrater: 58 g (hvorav sukker 2,5 g)

Fett: 4 g (hvorav mettede fettsyrer 0,5 g)

Kostfiber: 18 g

Natrium: 0,4 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (92 g*), linfrø (6,7 g*), hvetekim (5,5 g*), salt, gjær, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer). 92 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt. * i g for 100 g produkt.

Begrunnelse:

Svært likt det vanlige Sport-knekkebrødet, men skiller seg fra Sport ved at det i tillegg til fullkonrrugmel også inneholder linfrø og hvetekim.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning