Test av knekkebrød

Wasa – Family crisp rug

Bra innhold av kostfiber. Ikke tilsatt sukker eller palmeolje.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Family crisp rug.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Family crisp rug. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 20,- hos ICA

235 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 9 g

Karbohydrater: 65 g (hvorav sukker 2 g)

Fett: 1,5 g (hvorav mettede fettsyrer 0,4 g)

Kostfiber: 15 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (104 g av 100 g produkt), gjær, salt. 104 g fullkorningredienser er brukt for å bake 100 g produkt.

Begrunnelse:

Grovt rugknekkebrød. Bra innhold av kostfiber. Ikke tilsatt sukker eller palmeolje. Et godt valg!

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag