Test av knekkebrød

Finn Crisp – Original rye

Grovt rugknekkebrød med høyt fiberinnhold.

TEST AV KNEKKEBRØD: Finn Crisp - Original rye.

TEST AV KNEKKEBRØD: Finn Crisp - Original rye. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 21,- hos ICA

250 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 11 g

Karbohydrater: 58 g (hvorav sukker 2,3 g)

Fett: 2,7 g (hvorav mettede fettsyrer 1 g)

Kostfiber: 18 g

Natrium: 0,6 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel 90 %, vann, gjær, salt, fargestoff (E471).

Begrunnelse:

Grovt rugknekkebrød med høyt fiberinnhold.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning