Test av knekkebrød

Finn Crisp – Multigrain

Grovt knekkebrød med både rug, hvete og havre av fullkorn.

TEST AV KNEKKEBRØD: Finn Crisp - Multigrain

TEST AV KNEKKEBRØD: Finn Crisp - Multigrain Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 21,- hos ICA

250 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1500 kJ/360 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 58 g (hvorav sukker 1,4 g)

Fett: 2,9 g (hvorav mettede fettsyrer 0,6 g)

Kostfiber: 19 g

Natrium: 0,6 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel, havre, sesamfrø, fullkornhvetemel, vann, fullkornhavremel, fullkornbyggmel, gjær, salt, fargestoff (E471).

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød med både rug, hvete og havre av fullkorn, i tillegg til sesamfrø. Høyt innhold av kostfiber, et godt valg!

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag