Test av knekkebrød
Finn Crisp – Multigrain
Grovt knekkebrød med både rug, hvete og havre av fullkorn.
Hvilken side av knekkebrødet skal opp?
Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:
* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden
* 5 av 10 legger det på den hullete siden
* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød
Priseksempel: 21,- hos ICA
250 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1500 kJ/360 kcal
Proteiner: 12 g
Karbohydrater: 58 g (hvorav sukker 1,4 g)
Fett: 2,9 g (hvorav mettede fettsyrer 0,6 g)
Kostfiber: 19 g
Natrium: 0,6 g
Ingredienser:
Fullkornrugmel, havre, sesamfrø, fullkornhvetemel, vann, fullkornhavremel, fullkornbyggmel, gjær, salt, fargestoff (E471).
Begrunnelse:
Grovt knekkebrød med både rug, hvete og havre av fullkorn, i tillegg til sesamfrø. Høyt innhold av kostfiber, et godt valg!
Denne saken ble første gang publisert 03/01 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.