Test av knekkebrød

Wasa – Multigrain

Bra med kostfiber. Et godt valg!

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Multigrain.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Multigrain. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 18,- hos ICA

275 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 61 g (hvorav sukker 0,5 g)

Fett: 3 g (hvorav mettede fettsyrer 0,5 g)

Kostfiber: 15 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (69 g*), surdeig av rug (13 g*), havregryn (9,8 g*), fullkornhvetemel (5,8 g*), fullkornhavremel (5,8 g*), fullkornbyggmel (5,8 g *), gjær, kornmaltekstrakt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt. 109 g fullkorningredienser har blitt brukt for å bake 100 g produkt. * i g før 100 g produkt.

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød med fullkorn av rug, hvete, havre og bygg. Bra med kostfiber. Et godt valg!

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag