Test av kjøttpålegg

Nordfjord kokt skinke (15 kroners pålegg)

Testens taper, inneholder mest fett og kalorier.

TEST AV KJØTTPÅLEGG: Nordfjord kokt skinke (15 kroners pålegg)

TEST AV KJØTTPÅLEGG: Nordfjord kokt skinke (15 kroners pålegg) Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 150 g

Kilopris: 100,-

Inneholder: Svinekjøtt (77%), vann, dekstrose, salt, animalsk protein av svin, gjærekstrakt, rismel, krydderekstrakt fra koriander, spisskum og pepper, konserveringsmiddel, natriumnitritt, antioksidanter, natriumaskorbat, stabilisator, trifosfat, farge (paprikaekstrakt).

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 160 kcal/671 kJ

Protein: 16 g

Karbohydrater: 1 g

Herav sukkerarter: 0,5 g

Fett: 10 g

Herav mettede fettsyrer: 4 g

Herav enumettede fettsyrer: Ikke oppgitt

Herav flerumettede fettsyrer: Ikke oppgitt

Natrium: 1 g = 2,5 g salt

Spesifikasjoner

Produsent Nordfjord kjøtt
Pris 15,00

Konklusjon

Ikke det laveste kjøttinnholdet, men mest fett og kalorier, og dessverre mye salt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning