Test av kjøttpålegg

Nordfjord kokt skinke (15 kroners pålegg)

Testens taper, inneholder mest fett og kalorier.

TEST AV KJØTTPÅLEGG: Nordfjord kokt skinke (15 kroners pålegg)

TEST AV KJØTTPÅLEGG: Nordfjord kokt skinke (15 kroners pålegg) Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 150 g

Kilopris: 100,-

Inneholder: Svinekjøtt (77%), vann, dekstrose, salt, animalsk protein av svin, gjærekstrakt, rismel, krydderekstrakt fra koriander, spisskum og pepper, konserveringsmiddel, natriumnitritt, antioksidanter, natriumaskorbat, stabilisator, trifosfat, farge (paprikaekstrakt).

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 160 kcal/671 kJ

Protein: 16 g

Karbohydrater: 1 g

Herav sukkerarter: 0,5 g

Fett: 10 g

Herav mettede fettsyrer: 4 g

Herav enumettede fettsyrer: Ikke oppgitt

Herav flerumettede fettsyrer: Ikke oppgitt

Natrium: 1 g = 2,5 g salt

Spesifikasjoner

Produsent Nordfjord kjøtt
Pris 15,00

Konklusjon

Ikke det laveste kjøttinnholdet, men mest fett og kalorier, og dessverre mye salt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag