Test av hamburgere

Tulip Hamburgere

Minner om en industrifremstilt kjøttkake.

TEST AV HAMBURGERE: Tulip hamburgere

TEST AV HAMBURGERE: Tulip hamburgere Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 1800 g

Kilopris: 105,-

Inneholder: Oksekjøtt (84%), vann, strøkavring, egg, aroma, salt, krydder, gjærekstrakt, hydrolisert hveteprotein, glykosesirup, potetstivelse, grønnsak- og krydderekstrakt.

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 290 kcal/1190 kJ

Protein: 15 g

Karbohydrater: 5 g

Fett: 23 g

Hvorav mettet fett: Ikke oppgitt

Salt: 1,7 g

Vurdering: En ganske feit og prosessert burger som er spedd ut med strøkavring, egg, aroma, salt, krydder, gjærekstrakt, hydrolisert hveteprotein, glykosesirup, potetstivelse. Ingredienslisten får nesten denne burgeren til å se mer ut som en industrifremstilt kjøttkake.

Les også:

En type leskedrikk knuser alle.

Fiskepinner til terningkast 6!

Ketsjupen som er best i test.

Denne frossenpizzaen er sunnest.

Spesifikasjoner

Produsent Tulip
Pris 189,00

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag