Test av fiskekaker

Lofoten grove fiskekarbonader med ørret og kveite

Suverent næringsrik fiskekake.

TOPP FISKEKAKE: Med 80 prosent fisk er du sikret en god og sunn fiskekake.

TOPP FISKEKAKE: Med 80 prosent fisk er du sikret en god og sunn fiskekake. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto

Publisert Oppdatert

Ingredienser:

Fisk 80 % (hysefilet 47 %, ørretfilet 18 %, hvitlaks 10 %, kveite 5 %), helmelk, smør, potetmel, løk, potetflakes, salt, sennep, hvitløk, muskatblomme, hvit pepper, sellerisalt

Næringsinnhold:

Energi 485 KJ (116 Kal), Protein 14,2 g, Karbohydrater 3,0 g, hvorav sukkerarter 0 g, Fett 5,2 g hvorav mettet fett 2,3 g, Fiber 0,1 g, Salt 0,9 g

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent Lofoten
Pris 150

Konklusjon

Like høyt fiskeinnhold som Lofoten fiskeburger torsk og hyse. Denne har noe mindre kalorier fra mettet fett, men dette skiller de to fiskekakene lite fra hverandre ernæringsmessig, så de får det samme gode terningskastet.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag