Test av fiskekaker

Lofoten fiskeburger med torsk og hyse

En av to som får terningkast 6.

TOPPKARAKTER: Lofoten grov fiskeburger er en skikkelig fiskekake med solid innhold av god fisk.

TOPPKARAKTER: Lofoten grov fiskeburger er en skikkelig fiskekake med solid innhold av god fisk. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto

Publisert Oppdatert

Ingredienser:

Fisk 80 % (hysefilet 48 %, torsk 22%, hvitlaks 10 %), melk, smør, potetmel, potetflakes, dijonsennep, sellerisalt, sort pepper, hvit pepper, salt, sennep, hvitløk, muskatblomme. Stekt i rapsolje.

Næringsinnhold:

Energi 409 KJ (98 Kal), Protein 14,4 g, Karbohydrater 3,3 g, hvorav sukkerarter 0 g, Fett 3,0 g hvorav mettet fett 1,7 g, Fiber 0,1 g, Salt 1,0 g

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent Lofoten
Pris 153

Konklusjon

Lofoten fiskeburger torsk og hyse har høyt fiskeinnhold og høyt proteininnhold samtidig som den har et lavt innhold av salt og fett. Den har testens høyeste proteininnhold.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag