Test av fiskegrateng

Lerøy fiskegrateng med makaroni

Kunne like godt hett makaronigrateng med fisk.

TEST AV FISKEGRATENG: Lerøy fiskegrateng med makaroni

TEST AV FISKEGRATENG: Lerøy fiskegrateng med makaroni Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Inneholder blant annet: Melk, 23 % makaroni, 19 % fisk (sei og torsk), margarin.

Vekt: 450 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 829 kJ/198 kcal

Protein: 8,8 g

Karbohydrater: 26 g

Fett: 6,5 g

Natrium: Ikke oppgitt

Denne kunne likegodt hett makaronigrateng med fisk. Inneholder minst fisk av alle i testen. Saltinnholdet er heller ikke oppgitt, og det står ikke hvilket fett margarinen er laget av.

Spesifikasjoner

Produsent Hallvard Lerøy AS
Pris 8,40

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag