Test av drikkeflasker

Camelback kids bottle

Bra flaske med robust design.

DRIKKEFLASKE: Camelback Kids bottle

DRIKKEFLASKE: Camelback Kids bottle Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Robust utseende

- Tuten bites lett istykker

Selve flasken er i hard, gjennomsiktig plast. Stor åpning. Sugerør som monteres på drikkedel. Drikketut i myk gummi som kan demonteres for renhold. Flasken blir tett når drikketuten presses ned. Trykknapp som gjør at drikketuten enkelt kommer opp. Volum: 400 ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken noe over middels vurdering. Flasken er litt stor for de minste hendene og mekanismen kan også være litt hard for de minste barna (under 4 år). Spalten i midten gjør at man må bite for å kunne suge ut væsken. Det fungerer bra, denne flasken er god å drikke av

Noe vann blir stående i tuten og dette kan lett lekke ut.

Renhold

Her fikk denne flasken noe over middels vurdering. Litt flere deler enn de aller enkleste, men den er lett å demontere og kan kjøres i maskin. Bra med stor åpning slik at det er lett å komme til om du ønsker å bruke børste. Man må være ekstra påpasselig med å sette tuten skikkelig på, ellers blir det lekkasje.

Kvalitet

Her fikk denne flasken omtrent middels vurdering. Flasken har et robust preg med høy kvalitet på materialvalget. Tuten bites lett i stykker og dette kan skape lekkasjeproblemer når den ikke er låst. På en av flaskene lot tuten seg ikke låse slik at flasken ikke holdt tett.

Flasken er uten Bisphenol A (BPA)

Utforming

Her fikk denne flasken nest best vurdering. Flasken har et robust design som ble godt likt, spesielt av de større barna.

Spesifikasjoner

Produsent Camelback
Pris 179

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning