Test av drikkeflasker

Tommee Tippee Explora

Dette er flasken som er enklest å bruke

DRUKKEFLASKE: Tommee Tipee

DRUKKEFLASKE: Tommee Tipee Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Svært enkel å bruke

+ Helt tett

- Litt vanskelig å sette sammen

En flaske bygget opp som en termos der selve flaskedelen er laget i to lag hardplast. Drikketuten er bløt og utstyrt med ventil. Ikke egnet til bruk i mikrobølgeovn. Volum: 300ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken best vurdering. Dette er en flaske som bare fungerer. Spesielt for de minste. Ingen knapper eller annet som skal åpnes. Det er bare å drikke. I tillegg er den helt tett. Den fungerer også bra når barnet ligger.

Rengjøring

Her fikk denne flasken litt over middels vurdering. Her er testerne delt. Det går på hvor enkel denne er å sette sammen der du må finne riktig spor når du skrur på korken. I tillegg har den blitt trukket for at den ikke kan kjøres i oppvaskmaskin, mens andre har gjort akkurat det uten at det skapte problemer. Ellers er åpningen stor slik at du kommer til med børsten.

Kvalitet

Her fikk denne flasken nest best vurdering. Noe trekk for at plasten virker litt billig, ellers er alle fornøyd med denne flasken. Setter du delene rett sammen er den helt lekkasjefri. Den har også tålt gjentatte fall i gulvet og ellers røff behandling.

Flasken er uten Bisphenol A (BPA)

Utforming

Her fikk denne flasken middels vurdering. Flasken minner mye om en tutekopp så utseendet appellerer typisk til de minste barna, og blir litt for barnslig for de store. Fine farger og motiv, slank, men kunne vært enda slankere for de aller minste barna. Et deksel foran tuten hadde vært greit slik at den kan ligge løst i sekken på tur. Pluss for termoskonstruksjon.

Spesifikasjoner

Produsent Tomme Tipee
Pris 99,50

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning