Sengen består av et rammesystem med aluminiumsprofiler og sammenføyninger i plast. Selve sovedelen er laget som et telt. Her er det brukt polyester kombinert med store felt i finmasket netting.

SIKKERHET: En del av testfamiliene syntes denne sengen var litt vaklete. Det kan ha sammenheng med at den er vanskelig å få sammen på riktig måte. Riktig satt sammen virker den stabil, med brede føtter og lavt tyngdepunkt. Glidelåsen kan kun åpnes fra utsiden og har sikring.

MONTERING: Rotete bruksanvisning som i tillegg ikke er på norsk/skandinavisk språk. Viktig å lese bruksanvisningen før førstegangs oppsett, særlig med tanke på å få sengebeina korrekt satt opp. Dette er viktig for god stødighet. Sengen inneholder mange løse deler, og det burde vært et eget rom for aluminiumstengene, da de lett kan skade duken på senga. Stengene kan være litt vanskelige å slå sammen, særlig om man har det travelt.

TRANSPORT: Lett seng med liten veske. Lett å slenge på skulderen eller bære som bag.

KOMFORT: Litt lite luft i madrassen når den blåste seg opp selv, men ble grei når det blåses inn litt ekstra. Madrassen legges i et eget rom. Det gjør at det ikke går an å legge laken på madrassen. Da må man ha et annet underlag til barnet i sengen, et teppe eller noe som lakenet kan trekkes rundt. Det skaper problemer med krølling når barnet rører mye på seg. God plass i sengen, den er romslig og stor. Bra med lufting og godt med lys.

Pris: Kr 2199

Vekt: 2,5 kg

Alder: Fra nyfødt til 3 år

Volum: Pakket 63 x 20 x 20 cm, montert 130 x 63 x 79 cm

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!