Sengen består av et rammesystem med stålrør. Selve sovedelen er laget som et telt. Her er det brukt polyester kombinert med store felt i finmasket netting.

SIKKERHET: God konstruksjon. Madrassen ligger nede på gulvet, noe som gjør den stødig tross lav vekt. Den har også stødige bein som er integrert i sengen. Den står støtt og flytter seg ikke selv om barna ruller og skubber mot veggene. Den er forholdsvis lav, derfor kan aktive, større barn lettere klare å klatre over denne sengen enn de andre i testen.

MONTERING: God bruksanvisning - som du strengt tatt klarer deg uten siden sengen er så lett å sette opp. Litt trekk for at det var litt trangt når madrassen skulle ned i bunnen. Ellers var denne sengen en drøm å montere og pakke sammen. I en klasse for seg selv!

TRANSPORT: Forholdsvis lav vekt og god å bære, med stropper som har litt bredde. De kunne med fordel vært justerbare. Transportbagen virker solid, har smart, kvadratisk form, men er kanskje litt i største laget.

KOMFORT: Sengen virker myk og behagelig. Testens beste madrass. God lufting og rolige farger. Men merk at sengen er såpass liten at barnet raskt vil vokse ut av den.

Pris: Kr 1899

Vekt: 5 kg

Alder: Ikke oppgitt

Volum: Pakket: 49 x 60 x 14 cm, montert: 65 x 100 x 80 cm

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!