TEST AV REISESENGER

TRAD-SENG: Baby Travel

PLUSS: Stødig seng med god konstruksjon MINUS: En av de tyngste sengene

TEST AV REISESENGER: Baby Travel

TEST AV REISESENGER: Baby Travel Foto: Produktbilde

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Sengen består av et rammesystem med stålrør og en liggedel i nylonmateriale med store felt i finmasket netting. Separat madrass. Lavest pris blant «tradsengene».

SIKKERHET: Låsene virker noe skjøre i begynnelsen, men har holdt bra under testen. Stødig seng med god konstruksjon. Sengen er vanskelig å velte, om ikke barnet forsøker å klatre over sengekanten. I bruksanvisningen står det: «Forlat aldri barnet ved bruk av denne sengen.» Det skaper litt usikkerhet i forhold til kvaliteten.

MONTERING: Det tok litt tid for de som er uvant med denne typen senger å finne ut hvordan sidestengene skulle låses i posisjon. Etter at vi skjønte trikset, gikk det veldig lett. Noe upresis, men ellers oversiktlig bruksanvisning i papirform. Bra også med fastsydd veiledning.

TRANSPORT: Grei å ta ut og legge inn i transportbagen. En av de tyngste sengene, men bagen gjør den brukbar å håndtere, og sengen blir ganske kompakt når den er pakket. Justerbar skulderreim hadde vært et pluss.

KOMFORT: Tynn, hard madrass der du kjenner glippene godt. Den kunne med fordel ha vært bedre. Det kunne også vært flere borrelåser som holder madrassen på plass. Ellers er sengen stor og luftig med netting på flere av sidene. Passer godt til både babyer og større barn.

Pris: Kr 399

Vekt: 9,5 kg

Alder: Ikke oppgitt

Volum: Pakket: 20 x 20 x 75 cm, montert: 65 x 75 x 125 cm

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning