Sengen består av et rammesystem med stålrør og en liggedel i nylonmateriale med store felt i finmasket netting. Separat madrass. Lavest pris blant «tradsengene».

SIKKERHET: Låsene virker noe skjøre i begynnelsen, men har holdt bra under testen. Stødig seng med god konstruksjon. Sengen er vanskelig å velte, om ikke barnet forsøker å klatre over sengekanten. I bruksanvisningen står det: «Forlat aldri barnet ved bruk av denne sengen.» Det skaper litt usikkerhet i forhold til kvaliteten.

MONTERING: Det tok litt tid for de som er uvant med denne typen senger å finne ut hvordan sidestengene skulle låses i posisjon. Etter at vi skjønte trikset, gikk det veldig lett. Noe upresis, men ellers oversiktlig bruksanvisning i papirform. Bra også med fastsydd veiledning.

TRANSPORT: Grei å ta ut og legge inn i transportbagen. En av de tyngste sengene, men bagen gjør den brukbar å håndtere, og sengen blir ganske kompakt når den er pakket. Justerbar skulderreim hadde vært et pluss.

KOMFORT: Tynn, hard madrass der du kjenner glippene godt. Den kunne med fordel ha vært bedre. Det kunne også vært flere borrelåser som holder madrassen på plass. Ellers er sengen stor og luftig med netting på flere av sidene. Passer godt til både babyer og større barn.

Pris: Kr 399

Vekt: 9,5 kg

Alder: Ikke oppgitt

Volum: Pakket: 20 x 20 x 75 cm, montert: 65 x 75 x 125 cm

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!