Fløteis tilsatt maissnacks med melkesjokolade (16%).

Innhold pr is: 90 g/160 ml

Ingredienser:

Skummetmelk, fløte 22%, sukker, mysepulver, glukosesirup, fullherdet vegetabilsk fett, skummetmelkpulver, maismel, melkepulver, kakaosmør, kakaopulver, kakaomasse, laktose, vegetabilsk olje, emulgatorer (mono- og diglyserider av fettsyrer, soyalecitin, polyglyserolpolyrisinolat), stabilisatorer (guarkjernemel/guargummi, natriumkarboksymetylcellulose, karragenan), salt, stivelse, hevemiddel (natriumbikarbonat), aromaer (vanillin), farge (betakaroten).

Næringsinnhold pr 100 gram:

Energi: 1000 kJ (240 kcal)

Protein: 3,5 g

Karbohydrater: 28 g

Fett: 13 g

Barnas dom: Her er det stor splittelse i panelet: Dette er en klar 6-er, mener både Øyvind Andreas og Storm, til tross for at sjokoladebitene ligner litt på elgbæsj. Dette er en is som har alt den trenger, mener Storm, som elsker vaniljeis. Liv synes derimot dette er en av de dårligste i testen, siden hun ikke liker sjokoladeklumpene noe særlig. Litt kvalm og litt sjokoladete, rett og slett. Emilie synes den er ganske god, og ville gitt en 4-er. Vi lander derfor på 5.

Les også:

Så mye godteri kan barna spise.

Denne godteposen er best for barna.

Sjekk hvilken barnekjeks som er best i test.

Stor test av grillpølser.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Diplom-Is
Pris 27

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!