Innhold: Renskårne fileter av Alaska Pollock* (Theragra chalcogramma) 55 %, panering (hvetemel, vann, rismel, hvetestivelse, salt, sennepspulver, maismel, bakepulver (E450, E500, E503), druesukker, aroma, skummetmelkepulver, stabiliseringsmiddel (E464), farge (kurkumin paprikaekstrak)), vegetabilsk olje (solsikke-, raps-, palmeolje).

Vekt: 200 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 980 kJ/240 kcal

Protein: 11 g

Karbohydrater: 16 g

Hvorav sukkerarter: 0,9 g

Fett: 14 g

Hvorav mettet fett: 2,2 g

Hvorav Omega 3-fettsyrer: Ikke oppgitt

Fiber: 1,5 g

Natrium: 0,3 g

Vurdering: Fiskepinner med 55 % fisk. Her er oljen som er brukt en kombinasjon av solsikke-, raps- og palmeolje, i motsetning til de fleste produktene i testen som kun har brukt rapsolje. Produktet har testens høyeste energiinnhold. I tillegg har fiskepinnene testens høyeste fettinnhold, delt med Findus Fish&Crisps 4 gourmetfileter. Relativt lavt proteininnhold. Middels innhold av salt.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Findus
Pris 19,90

Vår karakter

Se alle produkter i testen

Produktene under kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no.

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!