Test av panert fisk

Findus Fish & Crisp 8 fiskepinner

Fiskepinner med 55 % fisk, med testens høyeste fettinnhold.

TEST AV FISKEPINNER: Findus Fish & Crisp 8 fiskepinner
TEST AV FISKEPINNER: Findus Fish & Crisp 8 fiskepinner Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Innhold: Renskårne fileter av Alaska Pollock* (Theragra chalcogramma) 55 %, panering (hvetemel, vann, rismel, hvetestivelse, salt, sennepspulver, maismel, bakepulver (E450, E500, E503), druesukker, aroma, skummetmelkepulver, stabiliseringsmiddel (E464), farge (kurkumin paprikaekstrak)), vegetabilsk olje (solsikke-, raps-, palmeolje).

Vekt: 200 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 980 kJ/240 kcal

Protein: 11 g

Karbohydrater: 16 g

Hvorav sukkerarter: 0,9 g

Fett: 14 g

Hvorav mettet fett: 2,2 g

Hvorav Omega 3-fettsyrer: Ikke oppgitt

Fiber: 1,5 g

Natrium: 0,3 g

Vurdering: Fiskepinner med 55 % fisk. Her er oljen som er brukt en kombinasjon av solsikke-, raps- og palmeolje, i motsetning til de fleste produktene i testen som kun har brukt rapsolje. Produktet har testens høyeste energiinnhold. I tillegg har fiskepinnene testens høyeste fettinnhold, delt med Findus Fish&Crisps 4 gourmetfileter. Relativt lavt proteininnhold. Middels innhold av salt.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også