Test av panert fisk

Findus 4 frasbakte fiskefileter (glutenfri)

Testens eneste glutenfrie produkt.

TEST AV FISKEPINNER: Findus 4 frasbakte gourmetfileter (glutenfri)
TEST AV FISKEPINNER: Findus 4 frasbakte gourmetfileter (glutenfri) Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Innhold: Renskårne fileter av Alaska Pollock* (Theragra chalcogramma) 59 %, rismel, rapsolje, vann, maisstivelse, maismel, potetstivelse, salt, druesukker, risekstrakt, krydder (paprikapulver, pepper), løkpulver, stabiliseringsmiddel (E415) og pepperekstrakt. Saltinnhold 0,9 %.

Vekt: 340 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 920 kJ/220 kcal

Protein: 11 g

Karbohydrater: 17 g

Hvorav sukkerarter: 0,2 g

Fett: 12 g

Hvorav mettet fett: 0,9 g

Hvorav Omega 3-fettsyrer: 0,9 g

Fiber: 0,1 g

Natrium: 0,4 g

Vurdering: Panert fisk med 60 % fisk. Testens eneste glutenfrie produkt. Relativt høyt energiinnhold og lavt proteininnhold. Middels saltinnhold.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også