Test av panert fisk

Fiks fiskestang med dipp

Fiskeprodukt med medbrakt dipp.

TEST AV FISKEPINNER: Fiks fiskestang med dipp
TEST AV FISKEPINNER: Fiks fiskestang med dipp Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

83,3% fiskestang, 16,7 % sweet onion dipp.

Innhold i fiskebitene: Torsk (Gadus morhua) 65 %, vann, strøkavring, rapsolje, hvetemel, quinoa, potetstivelse, salt, krydder og natriumkarbonat. Dippen: glukosesirup, vann, sukker, sitronsaft, balsamicoeddik, eddik, modifisert maisstivelse, løk, smør, appelsinjuicekonsentrat, paprika, salt, valmuefrø, hvitløk, fortykningsmiddel, papper, konserveringsmiddel, chili, maltodekstrin, fargestoff.

Vekt: 180 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 949 kJ/226 kcal

Protein: 11,2 g

Karbohydrater: 25,7 g

Hvorav sukkerarter: 3,35 g

Fett: 8,4 g

Hvorav mettet fett: 0,8

Hvorav enumettede fettsyrer: 6,1 g

Hvorav flerumettede fettsyrer: 1,4 g

Fiber: Ikke oppgitt

Natrium: 0,25 g

Vurdering: Fiks er fiskeprodukter som er markedsført mot barnefamilier. Fisk fiskestang med dipp består av 83 % fiskepinner og 17 % dipp. Fiskepinnene består av 65 % fisk. Produktet har et relativt høyt energiinnhold og lavt proteininnhold. Middels saltinnhold. Dippen inneholder mest sukker, slik at inntaket av denne gjerne kan begrenses.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også