Test av panert fisk

Findus lettpanert torsk

Testvinner! Her er det hele 75 prosent fiskeinnhold, og ganske lite fett og salt.

TEST AV FISKEPINNER: Findus lettpanert torsk
TEST AV FISKEPINNER: Findus lettpanert torsk Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Innhold: Torsk* 75 % (Gadus morhua), panering (hvetemel, vann, mel (mais-, ris-, polenta-), havsalt, skummetmelkepulver, gjær, løkpulver, krydder (svart pepper, hvitløkspulver) salt) og rapsolje.

Vekt: 210 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 700 kJ/170 kcal

Protein: 15 g

Karbohydrater: 11 g

Hvorav sukkerarter: 1,5 g

Fett: 7,5 g

Hvorav mettet fett: 0,6 g

Fiber: 0,9 g

Natrium: 0,3 g

Vurdering: Testvinner! Panert torsk med 75 % fisk, noe som gir produktet testens høyeste andel fisk, delt med Findus lettpanert rødspette. Relativt lavt innhold av energi og fett. Testens høyeste proteininnhold. Middels saltinnhold. Et godt valg om du skal ha panert fisk til middag.

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også