Test av lettvinte varmretter

Toro Rett i koppen potet med kjøtt og gressløk

70 % potet og bare 3 % kjøtt, men fritt for palmeolje.

TEST: Rett i koppen potet med kjøtt og gressløk
TEST: Rett i koppen potet med kjøtt og gressløk Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Vekt: 50 g - gir cirka 270 g (en porsjon)

Inneholder: Potet (69 %), melk, rapsolje, røkt storfekjøtt (3 %), salt, gjærekstrakt, solsikkeolje, gulrotekstrakt, emulgator (E471), gressløk, glukosesirup, aroma, antioksidant (natriumdifosfat, askorbylpalmitat, natriumdisulfitt), løk, krydder, sitronsyre, fargestoff (kurkumin).

Næringsinnhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 73 kcal/307 kJ

Protein: 2,5 g

Karbohydrater: 12,1 g

Herav sukker: 1,8 g

Fett: 1,4 g

Herav mettet fett: 0,4 g

Kostfiber: 0,7 g

Natrium: 0,3 g

Næringsinnhold pr porsjon ferdig tilberedt: (270 g)

Energi: 196 kcal/828 kJ

Protein: 6,8 g

Karbohydrater: 32,8 g

Herav sukker: 4,7 g

Fett: 3,8 g

Herav mettet fett: 1,0 g

Kostfiber: 1,8 g

Salt pr porsjon: 2 g

Vurdering: Potetbasert produkt med kjøtt og gressløk. 70 % av produktet er potet, mens det kun er 3 % storfekjøtt. Ikke blant de aller verste når det kommer til saltinnhold. Fri for palmeolje.

Les også:

En leverpostei får terningkast 6

Test av barnebrød

Her er det sunneste knekkebrødet

Test av barnepotetgull

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også