Kort sagt:

+ Enkel å åpne

+ God å drikke av

+ Lett å rengjøre


Flaske i hard plast med drikketut som spretter opp ved at man trykker på en knapp. Det er en egen beskyttelseshette over drikketuten når flasken ikke er i bruk. Egnet for barn fra 3 år. Volum:415 ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken nest best vurdering. Flasken er enkel å åpne for både store og små barn. I tillegg er den god å drikke av.

Rengjøring

Her fikk denne flasken best vurdering. Det er litt mange deler, men den er lett å rengjøre både for hånd og i maskinen. I tillegg er den lett å sette sammen. Flasken har stor åpning som gjør det lett å komme til med børsten.

Kvalitet

Her fikk denne flasken best vurdering. Til tross for at produsenten ikke lover at denne er lekkasjefri har det vært lite eller ingen lekkasje fra denne flasken. Flasken virker solid og har tålt røff behandling.

Flasken er uten Bisphenol A (BPA)

Utforming

Her fikk denne flasken best vurdering. Enkelt sagt: Dette var barnas favoritt. Uansett alder. God å holde i og tøff utforming.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Contigo
Pris 149

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!