Kort sagt:

+ Enkel å bruke


- Litt vannsøl når den åpnes

Flaskedel i gjennomsiktig plast. Stor åpning. Sugerør med lukkemekanisme som skal gjøre den lekkasjefri. Sugerøret kan demonteres. Koppen er utstyrt med et ventilsystem. Egnet for barn fra 12 mnd. Volum: 355 ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken litt over middels vurdering. Så lenge barna kan drikke av sugerør kan de også drikke fra denne. Dette fungerte bra for barn i alle aldre. Noen av de minste måtte ha hjelp til åpning og lukking, men dette fungerte ellers greit.

Renhold

Her fikk denne flasken middels vurdering. Flasken er helt grei å vaske, både i maskin og for hånd. Det er riktignok noen kroker som er vanskelig å komme til. I tillegg kan sugerøret kan være litt vanskelig å rengjøre.

Kvalitet

Her fikk denne flasken litt under middels vurdering. Vann blir stående i sugerøret og spruter ut og lage søl når flasken åpnes. Ventilen i sugerøret er utsatt for biting, og det gjør at flasken lekker. Ellers er flasken tett når den er lukket og vi gir pluss for godt deksel over drikketuten.

Flasken er uten Bisphenol A (BPA)

Utforming

Her fikk denne flasken middels vurdering.Flasken er god å holde i og har fine farger. Designet appellerte først og fremst til de mindre barna.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Nupy
Pris 98

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!