TESTPILOT: Konrad på 2 år=

TESTPILOT: Konrad (2) sjekker hvor lett det er å åpne og lukke drikkeflasken uten hjelp. © FOTO Elin Elg Trøen

Kort sagt:

+ Få deler


- Plasten virker billig

- Lukker seg mens man drikker

Flaske i myk plast. Drikketut i hard plast. Volum: 450 ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken nest dårligst vurdering. Lett å åpne og lukke, men har også en tendens til å lukke seg mens man drikker. Må holdes opp ned for å drikke, og litt stor tut, men fungerer ellers bra. Holder tett om den ikke kommer i klem.

Rengjøring

Her fikk denne flasken under middels vurdering. Den er grei å vaske i maskinen med få deler. Vanskelig å rengjøre for hånd ettersom man ikke får børsten ned i den trange åpningen. Vanskelig å få lokket rent og litt vanskelig å få skrudd sammen.

Kvalitet

Her fikk denne flasken dårligst vurdering. Plasten virker billig og den blir fort oppskrapet. Det skal dog sies at flasken tåler en støyt. Lukkemekanismen blir litt løs over tid og da tetter den dårlig. Mangler beskyttelse på tuten.

Miljøinformasjon er ikke oppgitt.

Utforming

Her fikk denne flasken litt under middels vurdering. Utformingen er enkel kanskje noe kjedelig. Smurfedekor og farger appellerer til store og små barn. Slank flaske som passer bra i en barnehånd.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 59

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!