Cirkapris: Kr 1999

Vask: Kan vaskes i maskin på 40 grader. Må tørkes i trommel.

Ytterstoff: Nylon.

Innertrekk: Bomull.

Fyllmateriale: 80 prosent dun og 20 prosent fjær.

LABORATORIETESTEN

Varmeisolering: Middels god isolasjonsevne, siden det er tynt med dun på ryggpartiet.

Vannavvisende evne: Veldig god vannavvisende evne på ytterstoffet, selv om den ble redusert etter vask.

Endringer etter vask: Etter vasking besluttet laboratoriet å kjøre ekstra sentrifugering av posen, selv om anvisningen fraråder dette. Dette ble gjort for å unngå å putte en vognpose som var full av vann i tørketrommelen. Vesentlige endringer etter vask var at antiskliknottene på baksiden av posen løsnet under tørketromling og at dunet ble litt klumpete og ujevnt fordelt.

Brennbarhet: Antennelsestiden var lav (3 sekunder for alle lag). Rask antenning, kombinert med smelting og drypping, er ikke bra.

BRUKERVURDERING

Pluss: Beskytter godt mot trekk rundt hodet. Fotforlenger gir posen lang brukstid. Enkelt å ta barnet inn og ut av posen. Mulighet til å lage åpninger til seler. Antiskli bak på posen. Posen kan foldes ut og brukes som teppe. Virker solid.

Minus: Posen har seleåpninger som man selv må klippe opp. På denne måten unngår man unødvendige hull og varmetap, men noen kan imidlertid kvie seg for å klippe i posen. Mangler klaff til å feste posen over vogna.

Totalkarakter: 77 av 100

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Easy Grow
Pris 1999

Vår karakter

77 / 100

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!