Støvler med Gore-Tex membran, høyt skaft, to borrelåser og reflekser. Skal tørkes med skotørker eller i rom­temperatur.Størrelse: 21–30

Kommentar:

Dårligst vanntetthet av samtlige sko i testen, men puster desidert best av alle.

Kommentar fra produsent:

Vi i Ecco er glade for å se at vårt produkt fungerer svært godt når det kommer til puste­evne og fint når det gjelder varmeisolering. Begge disse punktene er viktige parametere når det gjelder følelsen av varme og komfort i vintermånedene. Til tross for at støvlene kommer dårligst ut når det gjelder vanntetthet, føler vi oss trygge på at dette ikke er noen hindring for at våre kunder vil kjøpe støvlene. Vi tviler på at noe barn vil bli liggende i en dam med vann i 12 timer; tiden det tok før noe av vanninntaket ble lagt merke til på vårt produkt. Uansett vil vi tilby garanti hvis kundene ikke er fornøyd, sier Søren Kragh Pedersen, Head of External Communication i Ecco.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Ecco
Pris 800,00

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!