Dress med glidelås- og borrelåslukning. Regulerbar midje, erme og benavslutninger. Snølås nederst på ben. Avtagbar hette og flere reflekser. Tåler maskinvask 40 grader og tørketrommel på lav temperatur. Størrelse: 80–134

Kommentar:

Ikke vanntett og lekker vann gjennom sømmer. Testens dyreste.

Kommentar fra produsent:

Kvalitet er en av de sterkeste assosiasjonene forbrukere i Norge har med Helly Hansen. Vi jobber derfor kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre produkter. Dette gjøre vi basert på tilbakemeldinger fra forbrukere, kunder og forbrukertester. Vi var svært overrasket over resultatene i denne testen. Målingene i testen ligger godt under de krav vi stiller i vår egen produksjon. Disse kvalitetskravene følges kontinuerlig opp i produksjon. I dette tilfellet har vi sporet dressen som er testet tilbake til en tidlig produksjonsserie som brukes til innsalg og testing av produktene før hovedproduksjonen settes i gang. Vi vet av erfaring at det i tidlig produksjon oftere forekommer avvik fra normal kvalitet. Vi vil gå gjennom våre rutiner på nytt og også teste produksjonseksemplarer fra vanlig produksjon for å forsikre oss om at produktene i markedet tilfredsstiller våre krav og møter forventningene fra forbrukerne. Anne-Lene Fridheim hos Helly Hansen.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Helly Hansen
Pris 1 999,00

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!