Test av suttekopper for barn

Fischer, dryppfri kopp med soft grep

En kopp som drypper og er vanskelig å rengjøre. Testens nest dårligste drikkekopp.

Fischer, dryppfri kopp med soft grep.

Fischer, dryppfri kopp med soft grep. Foto: Foto: Petter Berg / HM Foto

Publisert Oppdatert

Drikkekoppen Fischer, dryppfri kopp med soft grep, er absolutt ikke dryppfri.

Spesifikasjoner

Produsent Ikke oppgitt. Importør: Babyutstyr-import as, Oslo
Pris 55

Konklusjon

Denne koppen er god å holde i og drypper minimalt ved første gangs bruk (koppen er dryppfri rundt tuten, ikke rundt lokket), men etter noen ganger er det en av familiene som opplever at koppen drypper og renner slik at den er ubrukelig.

Håndtakene er greie å holde i, men de kunne vært større og bredere. Håndtakene beveger seg og er generelt for myke. Enkelte av barna måtte suge hardt før det kom noe væske ut. Dette kombinert med ganske stor tut, førte til at noen av barna ikke var i nærheten av å drikke. Noen av barna nektet til og med å drikke av koppen. Tuten er hard og ble gnagd mye på, fremfor at barna drakk.

«Den drypper minimalt første og andre gang, men ved tredje gangs bruke drypper og renner det overalt og vi kan dermed ikke bruke koppen mer. Babyen blir gjennomvåt av koppen. Altfor mange krinkler og kroker, og skitt setter seg overalt. Testens svakeste produkt» rapporterer familien Moreno til Klikk Foreldre.

«Når det gjelder rengjøring, så er den ganske enkel å rengjøre og antidryppsystemet kan tas ut av koppen for rengjøring. Men denne lille biten som blir full av melk/saft/vann er nesten helt umulig å få helt ren. Nitidig skylling ned i små hull under en tynn stråle med vann måtte til. Aller helst trenger man en pipette. Koppen tåler oppvaskmaskin, men antidryppsystemet ble ikke rent i maskinen. Rengjøringen av denne koppen er så knotete at den raskt ville blitt lagt på hyllen og erstattet av en annen kopp. Eventuelt kan man ta ut antidryppsystemet, men da er den ikke lenger dryppfri» forteller familien Kvernenes.

Kjøpetips: Babyutstyr Import. Har du tips til andre utsalgssteder, del det gjerne i kommentarfeltet under!

Tilbake til hovedartikkelen.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning