Test av suttekopper for barn

Philips Avent, Magic cup

En drikkekopp med gode håndtak, men som lekker litt.

Philips Avent, Magic cup.

Philips Avent, Magic cup. Foto: Foto: Petter Berg / HM Foto

Publisert Oppdatert

Drikkekoppen Philips Avent, Magic cup er en kopp med gode håndtak og myk tut. Den har likevel litt for mange deler hvor det fester seg skitt, og den lekker til tider.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 89

Konklusjon

Denne drikkekoppen har store, gode håndtak som er gode å holde i for barna. Væsken kommer ut av koppen uten at de må anstrenge seg for mye ved å suge hardt. Tuten er også god og myk, en «gnagefavoritt». Ikke for hard og ikke for myk, men den kan lekke litt væske.

Noen av foreldrene gir kritikk til denne koppen som går på de løse håndtakene - det ble bedre å drikke av koppen etter at de fjernet håndtakene. I tillegg lekker det væske dersom den ristes, noe den ifølge produktinformasjonen ikke skal gjøre.

«Litt for mange deler hvor skitt og smuss kan legge seg» sier familien Moreno, som har latt sin sønn på ni måneder teste drikkekoppene.

Kjøpetips: Vitusapotek. En leser har også tipset oss om at du får tak i disse koppene i de fleste dagligvarebutikkene. Har du flere tips til andre utsalgssteder, del det gjerne i kommentarfeltet under!

Tilbake til hovedartikkelen.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning