Test av suppepose

Toro kremet kantarellsuppe

Hvor er kantarellene i kantarellsuppen?

TEST AV POSESUPPE: Toro Kremet kantarellsuppe.

TEST AV POSESUPPE: Toro Kremet kantarellsuppe. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Denne kalles kantarellsuppe, men kantarell er gjemt langt ned på ingredienslisten etter både maisstivelse, hvetestivelse, vegetabilsk fett, salt og smaksforsterker. Testens nest høyeste innhold av mettet fett og energi per porsjon. Relativt høyt saltinnhold. Ok energinivå.

Spesifikasjoner

Produsent Rieber & Søn AS
Pris 31.9
Ingredienser Maisstivelse, potet, vegetabilsk fett, hvetestivelse, fløte, salt, gulrot, smaksforsterker (natriumglutamat), gjærekstrakt, vårløk, champignon, kantarell, løk, creme fraiche, olivenolje, sukker, aroma, gressløk, melk, glukosesirup, krydder, betakaroten, paprikaekstrakt.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 2,5 dl tilberedt med fløte og vann: Energi: 182 kcal/758 kJ Protein: 2,8 g Karbohydrater: 14 g Herav sukkerarter: 3,6 g Fett: 13 g Herav mettede fettsyrer: 7,6 g Fiber: 0,7 g Natrium: 0,9 g
Kilopris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag