Test av suppepose

Toro Thai Red Curry

Testens høyeste innhold av mettet fett.

TEST AV POSESUPPE: Toro Thai red curry.

TEST AV POSESUPPE: Toro Thai red curry. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Rapsolje

+ Inneholder grønnsaker

- Mye sukker

- Høyt kaloriinnhold

- Mye mettet fett

Currysuppe som tilberedes med fløte. Det at suppen er fløtebasert bidrar til at denne suppen har testens høyeste innhold av fett og mettet fett. I tillegg har den testen høyeste innhold av sukkerarter og energi per porsjon. Pluss for innhold av grønnsaker og at suppen inneholder rapsolje fremfor palmeolje.

Ingredienser

Maisstivelse er hovedingrediens i tillegg til en del grønnsaker og tilsetningsstoffer.

Næringsinnhold

Mye fett per porsjon, og også mye sukker.

Spesifikasjoner

Produsent Rieber & Søn AS
Pris 29.9
Ingredienser Maisstivelse, kokosmelk, paprika, løk, aroma, gulrot, tomat, sukker, salt, svart sopp, vårløk, gjærekstrakt, krydder, rapsolje, hvitløk, chilipepper, ingefær, sitron, melkeprotein, glukosesirup.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 2,5 dl ferdig suppe tilberedt med fløte: Energi: 261 kcal/1082 kJ Protein: 3,6 g Karbohydrater: 12,1 g Herav sukkerarter: 6,8 g Fett: 21,7 g Herav mettede fettsyrer: 13,5 g Fiber: 1,6 g Salt: 1,9 g
Kilopris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning