Test av suppepose

Toro Bergensk fiskesuppe

Lite fisk i denne fiskesuppen.

TEST AV POSESUPPE: Toro Bergensk fiskesuppe.

TEST AV POSESUPPE: Toro Bergensk fiskesuppe. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Rapsolje

+ Lite mettet fett

- Lite fisk

- Mye sukker

Lite fisk i denne fiskesuppen. Pluss for bruk av rapsolje fremfor palmeolje.

Bergensk fiskesuppe er lav på mettet fett. Nest mest proteiner i testen trekker opp, men er også blant de med høyest innnhold av sukkerarter. OK på saltinnhold.

Ingredienser

Hvetemel er hovedingrediensen til tross for at den heter fiskesuppe.

Næringsinnhold

Lite fett, men tilsvarende mer sukker. Greit proteininnhold og ikke alt for mye salt.

Spesifikasjoner

Produsent Rieber & Søn AS
Pris 21.9
Ingredienser Hvetemel, skummet melk, maisstivelse, salt, fisk, sukker, gulrot, løk, purre, sellerirot, egg, rapsolje, gjærekstrakt, aroma, sitronsyre, gressløk, fargestoff.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 2,5 dl tilberedt med vann og melk: Energi: 93 kcal/392 kJ Protein: 5,3 g Karbohydrater: 13,5 g Herav sukkerarter: 6,2 g Fett: 1,7 g Herav mettede fettsyrer: 0,6 g Fiber: 0,9 Salt: 1,9 g
Kilopris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning