Test av suppepose

Toro gul ertesuppe

Testvinner! Høyt proteininnhold, mye erter, ikke palmeolje og et greit saltinnhold.

TEST AV POSESUPPE: Toro Gul ertesuppe.

TEST AV POSESUPPE: Toro Gul ertesuppe. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Høyt proteininnhold

+ Lite sukker

+ Ikke palmeolje

- Kunne vært mindre salt

Pluss for erter som hovedingrediens. Ertene gir suppa et relativt høyt proteininnhold, sammenlignet med de andre suppene i testen. Pluss for bruk av rapsolje fremfor palmeolje. Testens laveste innhold av sukkerarter og blant de laveste på salt. Testvinner!

Ingredienser

Erter er hovedingrediensen, og få tilsetningsstoffer. Inneholder rapsolje.

Næringsinnhold

Høyt proteininnhold og lavt innhold av sukkerarter. Relativt lite salt.

Spesifikasjoner

Produsent Rieber & Søn AS
Pris 22.9
Ingredienser Erter, maisstivelse, fårepølse, salt, løk, potet, aroma, gulrot, rapsolje, purre, gjærekstrakt, sukker, fargestoff (betakaroten).
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 2,5 dl tilberedt med vann: Energi: 133 kcal/562 kJ Protein: 7,8 g Karbohydrater: 21 g Herav sukkerarter: 2,1 g Fett: 1,5 g Herav mettede fettsyrer: 0,4 g Fiber: 1,6 g Natrium: 0,8 g
Kilopris

Konklusjon

Testvinner!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning