Test av pepperkakedeig

Be To Helsebakeriet - uten gluten, melk og hvetestivelse

Glutenfrie pepperkaker som er luftige og litt smakløse. Et splittet smakspanel!

TEST AV PEPPERKAKEDEIG: Be To Helsebakeriet

TEST AV PEPPERKAKEDEIG: Be To Helsebakeriet Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Kjøpt hos: Ultra, Oslo

Testpanelets vurdering: "Den er som en Mariekjeks - den smuldrer opp i munnen." Noen likte den porøse konsistensen, andre syntes den var fæl. Enkelte syntes kakene ikke smakte noe som helst, andre syntes de smakte "littegranne" godt. Veldig delte meninger om de glutenfrie pepperkakene!

Annicas vurdering: Den er ganske annerledes, lettere enn vanlig pepperkakedeig. Grei å kjevle ut og stikke ut med former. Smaken var litt kjedelig.

Spesifikasjoner

Produsent Be To Helsebakeriet, Berit G. Svenneby
Pris 99

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag