Test av pastasaus

Eldorado Pastasaus

Usmak kamuflert med hvitløk, men fortsatt ekkel.

TEST AV PASTASAUS: Eldorado Pastasaus.

TEST AV PASTASAUS: Eldorado Pastasaus. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Mild smak

+ Hvitløkssmak

- Hvitløkspulveret kamuflerer trolig den sure smaken

- Ekkel smak

Smakspanelets vurdering:

Morten: Den udefinerbare smaken er ikke så fremtredende i denne. Kanskje den kamufleres av hvitløken? Det er i hvert fall en skikkelig hvitløkssmak, og jeg synes denne er bedre enn mange av de andre.

Heidi: Denne var ikke så ikke ille, det er flere som er verre. Det som er bra med denne er at den er mildere.

Dag: Her er det brukt tørket hvitløkspulver. Men den smaker også ekkelt.

Spesifikasjoner

Produsent Unil AS
Pris 11.9
Ingredienser 60 % grovhakkede tomater, vann, modifisert maisstivelse, sukker, salt, hvitløksaroma, surhetsregulerende middel (E330), persille, løkpulver, basilikum, stabilisator E15, hvitløk, timian, sort pepper.
Næringsinnhold Pr 100 g: Energi: 110 kcal/460 kJ Protein: 4,6 g Karbohydrater: 17,0 g Herav sukkerarter: Ikke oppgitt Fett: 2,5 g Herav mettede fettsyrer: Ikke oppgitt Fiber: Ikke oppgitt Natrium: Ikke oppgitt
Kilopris 28

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag