Test av kjøttdeig

Nordfjord kvernet deig av storfe/kjøttdeig med mindre fett

Det beste valget av kjøttdeig av storfe.

TEST AV KJØTTDEIG: Nordfjord kverned deig av storfe/Kjøttdeig med mindre fett

TEST AV KJØTTDEIG: Nordfjord kverned deig av storfe/Kjøttdeig med mindre fett Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 400 g

Kilopris: 119,75

Inneholder: 94 % storfekjøtt, vann, salt.

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 168 kcal/703 kJ

Protein: 19 g

Karbohydrater: 0 g

Fett: 10 g

Hvorav mettet fett: 3 g

Natrium: 0,4 g

Vurdering: Dette er kanskje det beste valget, om man først skal gå for vanlig kjøttdeig av storfe og ikke karbonadedeig. Produktet har høyt proteininnhold og noe mindre fett enn de andre kjøttdeigene i denne kategorien, men ligger likevel like høyt eller høyere på mettet fettandel sammenlignet med de fleste kylling- og svinekjøttdeigvariantene.

Spesifikasjoner

Produsent Nordfjord Kjøtt AS
Pris 47,90

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag