Test av fiskeboller

Bornholms fiskeboller naturell

Ganske mye fisk, men høy pris.

TEST AV FISKEBOLLER: Bornholms fiskeboller

TEST AV FISKEBOLLER: Bornholms fiskeboller Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Vekt: 400 g hvorav 275 g fiskeboller

(I hermetikkboks)

Inneholder: Fiskekjøtt av torskefisk (55 %), vann, potetmel, rapsolje, fløtepulver (melkepulver, vegetabilsk fett), salt, krydder.

Næringsinnhold pr. 100 g fiskeboller:

Energi: 70 kcal/290 kJ

Protein: 6 g

Karbohydrater: 5 g

Herav sukkerarter: 0,0 g

Fett: 3 g

Herav mettede fettsyrer: 0,7 g

Kostfiber: 0 g

Salt: 0,6 g

Vurdering: Et bra valg av produkt, med godt over halvparten fiskekjøtt (55 %) og lavt saltinnhold. Prisen er imidlertid drøy i sammenligning med andre hermetiske varianter og man kunne ønske at produsenten hadde spesifisert fettkilden tilsatt - ikke bare nøye seg med å oppgi vegetabilsk fett, i ingredienslista.

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent Bornholms AS
Pris 125

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag