Test av fiskeboller

Godehav fiskeboller 52 % fisk

Flere "merkelige" ingredienser som ikke hører hjemme i en fiskebolleoppskrift.

TEST AV FISKEBOLLER: Godehav fiskeboller 52% fisk.

TEST AV FISKEBOLLER: Godehav fiskeboller 52% fisk. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Greit næringsinnhold

- Mange unødvendige ingredienser

Vekt: 500 g (drenert)

(Kjølevare/i plastboks)

Inneholder: Fiskekjøtt av kvitlaks (52 %), melk, tapioka, rapsolje, salt, fløtepulver, stabilisator (E450, E451, E452), løk, hvitløk, gjærekstrakt, sukker, krydder (inkl selleri og hvitløk).

Næringsinnhold pr. 100 g fiskeboller:

Energi: 86 kcal/362 kJ

Protein: 6,9 g

Karbohydrater: 7,2 g

Herav sukkerarter: 1,8 g

Fett: 3,3 g

Herav mettede fettsyrer: 0,4 g

Kostfiber: <0,1 g

Salt: 1,5 g

Vurdering: Et produkt som kommer ut med et helt greit næringsinnhold, til tross for en sammensetning av ingredienser som man intuitivt ikke skulle forvente å finne i en fiskebolleoppskrift, som for eksempel gjærekstrakt og sukker.

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent MaxMat AS/Rema 1000
Pris 40

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning