Test av fiskeboller

Lofoten hjemmelagde fiskeboller av fersk, norsk hysefilet

Testvinner, mest fisk og "gammeldags" oppskrift uten masse tilsetningsstoffer.

TEST AV FISKEBOLLER: Lofoten Hjemmelagde fiskeboller av fersk, norsk hysefilet.

TEST AV FISKEBOLLER: Lofoten Hjemmelagde fiskeboller av fersk, norsk hysefilet. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Høyt innhold av fisk

- Høy pris

Vekt: 500 g (drenert)

(Kjølevare/i plastboks)

Inneholder: 65 % fersk, norsk, hysefilet, helmelk, vann, potetmel, løk, salt, muskat, hvit pepper.

Næringsinnhold pr. 100 g fiskeboller:

Energi: 66 kcal/276 kJ

Protein: 11,3 g

Karbohydrater: 3,9 g

Herav sukkerarter: 0,0 g

Fett: 0,6 g

Herav mettede fettsyrer: 0,4 g

Kostfiber: 0,1 g

Salt: 1,6 g

Vurdering: Testens vinner, grunnet produktets høye innhold av fiskekjøtt (65 %) og fordi det ifølge varedeklarasjonen ikke er tilsatt ekstraingredienser som melkepulver, myseprotein eller vegetabilske oljer for å "pynte" på næringsinnholdet. I tillegg er det naturlig lavt på fett og energi, men prisen er til gjengjeld nokså stiv.

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 170

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning