Test av bæremeis

Phil&Teds Metro

Mye for pengene.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Gode og enkle justeringsmuligheter

+ Generelt gode løsninger og lav egenvekt

+ Godt bæresystem

+ Tar liten plass

- Ikke like bra bærekomfort som de absolutt beste

- Bøylen i solskyddet på vår meis knakk

Bæremeiser: Phil&Teds Metro

Bæremeiser: Phil&Teds Metro Foto: Foto: John Arne Tungen

Som navnet, Metro, tilsier er dette en meis er tiltenkt de som av og til ønsker å slippe barnevognen og som bruker bæremeisen på kortere turer. Likevel har Metro et godt bæresystem, generelt gode justeringsmuligheter for barn og voksen og godt med oppbevaringsplass. Den leveres med sol/regnskydd og en liten stellematte.

Firepunkts sikkerhetsreimer som enkelt justeres og festes og en godt utformet sitteplate som går godt opp i fremkant og gir bra stabilitet. Generelt gode justeringsmuligheter for barnet som er veldig enkle å bruke og gjør at meisen passer godt også til små barn.

Justerbar rygglengde på bæresystemet som er veldig enkelt å justere. Gode bærereimer, men noe spinkelt hoftebelte. Utfellbar bøyle som gjør at den står stødig på bakken. To høye, gode stikklommer til for eksempel flasker til barnet og to store rom i ryggen på meisen. To topphåndtak for enkel håndtering.

Vi fikk brudd i bøylen i fremspringet på sol/regnskyddet - skyldes nok at den har fått seg en knekk under lagring i den medfølgende pakkposen. Litt uheldig på et ellers meget godt produkt, men importør sier at dette ikke skal skje og om noen opplever dette så vil de bli erstattet.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1390

Konklusjon

Stilig og god meis som er glimrende til kortere turer og shopping.

Lekkert design og flere gode løsninger. Generelt meget god bærekomfort, men noe lav anbefalt maksimal vektbelastning. Alt i alt en meget god og solid bæremeis som anbefales!

Tilbake til testens hovedside

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning