Test av bæremeis

Sherpani Rumba

Best i test!

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Meget gode justeringsmuligheter

+ Generelt gode løsninger

+ Meget godt bæresystem

+ Solid

+ Tar liten plass

+ Gjennomført og stilig produkt

- Høy egenvekt, men godt utstyrt og kan strippes ned om ønskelig

Bæremeiser: Sherpani Rumba

Bæremeiser: Sherpani Rumba Foto: Foto: John Arne Tungen

Solid og meget god bæremeis som er godt utstyrt med blant annet regn/solskydd og godt med oppbevaringsplass. Har blant annet en avtakbar del som kan fungere som liten sekk.

Firepunkts sikkerhetsreimer som festes i en brystplate. Dette gjør at barnet holdes godt oppe og fordeler presset over et større område. Dette fungerer meget bra!

Generelt gode justeringsmuligheter for barnet som er veldig enkle å bruke og gjør at meisen passer godt også til små/korte barn. Justerbar, innvendig polstret rygg/sideplate som gjør at barnet får god sideveis støtte. Justerbar rygglengde på bæresystemet som kan justeres i løpet av noen sekunder mens du har bæremeisen på ryggen med barnet i - meget bra!

Utfellbar bøyle som gjør at den står stødig på bakken To små lommer til for eksempel nøkler og mobil på hoftebeltet og stigbøyler for føttene til barnet. Stigbøylene er veldig enkle å justere og avlaster ryggen. To topphåndtak for enkel håndtering.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 2399

Konklusjon

Topp bæremeis med gjennomførte, gode løsninger. Best til de lengste turene. Generelt meget god bærekomfort og høy anbefalt maksimal vektbelastning.

Alt i alt en meget god og solid bæremeis som anbefales!

Tilbake til testens forside

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning