Star Wars Battlefront

Utrolig detaljnivå i det nye Star Wars-spillet.

Publisert Oppdatert

Kort fortalt: Gjenskaper de heftigste actionscenene fra de klassiske Star Wars-filmene med et utrolig detaljnivå.

Har du barn som nærmer seg tenårene har de helt sikkert fått med seg at det er en ny Star Wars-film rett rundt hjørnet.

Star Wars: Battlefront - laget av det svenske spillstudioet Dice - er en av de mest presise gjengivelsene av de store  de klassiske Star Wars-filmene i spillform som noen gang er lagd.

Her kan man slåss i “norske” omgivelser på snøplaneten Hoth, suse med en X-Wing over ørkenplaneten Tattoine og kjøre flyvescooter mellom trærne på Endor. Kildematerialet til spillet er den opprinnelige filmtrilogien fra 70- og 80-tallet samt den kommende storfilmen.

Action og samarbeid

"Star Wars Battlefront" er actionfylt og hektisk. Man spiller på nett, med titalls andre spillere som fordeles i to grupper: opprørere og imperiet. Som fotsoldat kan man velge mellom ulike laservåpen og annen utrustning og man må så samarbeide med de andre på laget sitt om seier i en rekke ulike moduser.

Kjente helter og skurker fra filmene dukker også opp. Man kan få kontroll over Luke Skywalker, Han Solo eller Darth Vader i løpet av kampen, og da får man mer kraft og en rekke ekstra ferdigheter.

Høyt detaljnivå

I tillegg kan man selvsagt kontrollere kjente farkoster fra filmene, som svevescootere, Tie-Fightere og AT-ST-vandrere. Detaljnivået er høyt både i grafikk og lydbilde, Star Wars-følelsen er veldig bra ivaretatt.

Som Star Wars-spill fungerer dette utmerket. Som actionspill tilfredsstiller det også. Star Wars: Battlefront har kanskje ikke samme dybde som mange andre spill i sjangeren men til gjengjeld er det mer tilgjengelig og uskyldig enn de mer spekulative krigsspillene for voksne.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning