Spirit S3

Midt på treet - har lett for å vippe.

Foto: FOTO: Produsenten

Publisert Oppdatert

En gjennomsnittlig vogn, ifølge testerne, som har brukt den i tilsammen 11 år. Trehjulingen er en OK vogn, men med noen mangler som trekker ned.

Mange tilbakemeldinger om feil eller svakheter ved ryggstøtte og hjul samt at vogna har lett for å vippe. Teutonia ender på karakteren 3,4 og dermed en treer på terningen.

- Bøylen knakk

Her er noen av tilbakemeldingene fra testerne:

"Litt liten bag. Har hatt små barn så har ikke vært noe problem for oss, men for de med større barn og som trenger vinterplass før de kan gå over til sportsvogndelen, kan bagen bli litt liten."

"Festet til bøylen foran knakk veldig lett. Måtte spesialbestille ny. Vognen ble fort altfor kort i ryggen, både i sitte- og liggestilling. Min sønn ligger med hodet trykket oppi kalesjen, og nettingen på innsiden..."

"Vi var kanskje uheldig med vogna vi hadde, bremsen sviktet, gikk plutselig opp når du satte den på, og kunne plutselig låse seg. Etter 2 uker klagde vi og fikk beskjed der vi kjøpte den at dette måtte man regne med når det var tørt i været (det hadde vært varmt og tørt hele perioden, og de mente at vi måtte finvaske etter hver bruk for å hindre at det kom små støvkorn inn i, for dette kunne skade bremsen...)

Så fikk vi problemer med et hjul som løsnet av seg selv mens man trillet og ikke ville sitte fast. Ryggstøtten var også et problem. Når det stod i full sittestilling ramlet det plutselig ned igjen i full liggestilling uten at vi gjorde noe. Skummelt for lille gull som nettopp hadde lært seg å sitte. Rett og slett plastikkfølelse av å trille, skranglet veldig også, iforhold til alle andre vogner vi har hatt. Alt i alt var vi nok max uheldige, men jeg klarer ikke finne noe jeg virkelig likte med den vogna."

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag