Spagetti á la Capri

MUK-basert rett som ikke er særlig næringsrik.

TEST AV FERDIGMAT: Spagetti a la Capri

TEST AV FERDIGMAT: Spagetti a la Capri Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Norges mest solgte middagshermetikk består av en stor andel MUK (maskinelt utbenet kyllingkjøtt), men har ikke tilstrekkelig energiinnhold til å være et mettende nok middagsmåltid for de fleste. Her er det lite kjøtt og grønnsaker og mest pasta og vann. Proteininnholdet er lavt og saltinnholdet middels.

Spesifikasjoner

Produsent Rieber & Søn AS
Pris 36.8
Ingredienser Vann, 25 % spagetti, 9 % capriboller (maskinelt utbenet kyllingkjøtt, potetmel, bindevev, oksefett, kavring, proteinekstrakt av soya, krydder), 8 % tomatpuré, 8 % cocktailpølser (mekanisk utbenet kyllingkjøtt, potetmel, bindevev, aroma, proteinekstrakt av soya, krydder), hvetemel, vegetabilsk olje, sukker, salt, stabilisator, smaksforsterker, løk, krydder.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 104 kcal/438 kJ Protein: 3,7 g Karbohydrater: 12,1 g Hvorav sukkerarter: 2,4 g Fett: 4,5 g Herav mettede fettsyrer: 1,1 g Fiber: 0,9 Salt: 0,8 g Næringsinnhold pr. porsjon: (400 g) Energi: 418 kcal/1752 kJ Protein: 14,9 g Karbohydrater: 48,5 g Herav sukkerarter: 9,4 g Fett: 18,2 g Herav mettede fettsyrer: 4,4 g Fiber: 3,8 g Salt: 3,2 g
Kilopris

Konklusjon

Lite kjøtt og grønnsaker i denne retten.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag