Sopps Spaghetti

Dette var Heidis favoritt, mens Dag og Morten er litt mer lunkne.

TEST AV SPAGETTI: Sopps Spaghetti

TEST AV SPAGETTI: Sopps Spaghetti Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Lys pasta

+ God evne til å binde sausen

- Litt voksaktig konsistens

- Lite smak

Smakspanelets vurdering:

Dag: Denne er al dente i hvert fall, slik jeg liker det. Tror denne er tilsatt egg, og muligens er det Sopps eller Barilla.

Morten: Litt voksaktig konsistens, og ikke så voldsomt mye smak.

Heidi: Jeg synes denne var god, jeg liker lys pasta best.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 9.5
Ingredienser Mel av durumhvete.
Næringsinnhold Pr 100 g: Energi: 350 kcal/1500 kJ Protein: 12 g Karbohydrater: 70 g Hvorav sukkerarter: 3,5 g Fett: 2 g Hvorav mettet fett: 0,5 g Kostfiber: 3,5 g
Kilopris 19

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag