=

Juryen består av Vera Micaelsen, Marte Gerhardsen, Abid raja og Tjodunn Eltvik Dyrnes.

Fristen for å nominere har nå gått ut. Vinneren offentliggjøres på Foreldre & Barn-messa i mai.

Sjekk om din barnehage er nominert! Lista finner du her

Hvordan er det i din barnehage? Strekker ledelse og ansatte seg langt for å skape et godt og trygt miljø for lek, læring og utvikling? Får både barna og dere foreldre være med på å prege barnehagehverdagen? Er nytenkning og innovasjon med på å heve barnehagens tilbud?

Foreldre & Barn ønsker å premiere barnehager som utmerker seg med nye ideer, glødende engasjement og høy kvalitet på ett eller flere områder. Vi inviterer med dette våre lesere til å foreslå kandidater som har gjort seg fortjent til pris, heder og ære.

Prisen kan gå til en barnehage som satser på nyskaping og nytenkning i omsorgs- og læringsmiljøet, eller som på kreative måter fremmer barnas evner, verdier, helse eller nysgjerrighet.

Vi vil også høre om barnehager som går nye veier for å inkludere barn med spesielle behov.

Vi kårer tre vinnere, som får pengepremier på henholdsvis kr 30.000, 20.000 og 10.000 kroner. Kanskje ditt barn får nyte godt av premiepengene?

Fortell oss hvorfor akkurat din barnehage fortjener Foreldre & Barns barnehagepris, og hva barnehagen kan bruke prispengene til. Send din begrunnelse, og eventuelt bilder, til barnehageprisen@hm-media.no .

Vinneren presenteres i mai 2010. Innsendte bidrag presenteres fortløpende her

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!